Изберете език:


Съюз по хранителна промишленост

ПОКАНА

ЗА НАЦИОНАЛЕН ПЕТДНЕВЕН ПЪТУВАЩ СЕМИНАР

КАВАЛА и Остров ТАСОС, Гърция

от30 септември до 04октомври, 2015 година

123

Пътуване с автобус

на тема:

Етикетиране. Определяне енергийната стойност на храните

Основни теми на семинара:

Нормативни изисквания за етикетирането на храните, най-новите изисквания на Регламент 1169/2011, изисквания за определяне енергийната стойност на храните.
Ако не знаете КАК да оформите етикета на вашия продукт и имате много неизвестни, тук е мястото да ги споделите с експертите,като изработите с тяхна помощ вашия етикет и изчислите енергийната стойност на продукта, за да я запишете на етикета.На този семинар ще имате възможност да разберете как става това, а не да използвате стойности от чужди етикети за подобни продукти.Упражнения по желание,съставяне на етикети.

 

Модули:

- Етикетиране на храните – РЕГЛАМЕНТ (ЕС) № 1169/2011 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА за предоставянето на информация за храните на потребителите

- Хранителна информация, хранителни и здравни претенции при етикетиране на храни (Регламент 1924/2006 за хранителни и здравни претенции)

- Изисквания към етикетирането на добавките в храни, практически упражнения по желание на участниците

- Нормативни изисквания за определяне енергийната стойност на храните – практически упражнения

Лектор на семинара: проф.Йордан Гогов

Курсът е предназначен за собственици на фирми, управители, мениджъри, производствени и търговски директори на предприятия, координатори и специалисти от производствени отдели, представители на органите за контрол от различните министерства,Българска агенция по безопасност на храните, научни звена, заведения, мениджъри по качеството и други специалисти от предприятия в различните браншове на ХВП и производители на земеделски продукти, както и за опаковки, опаковъчни материали, машини и апарати за ХВП, складове за храни, специалисти от вериги хотели и ресторанти, консултантски фирми и др

На всеки участник ще бъде издаден СЕРТИФИКАТ за успешно завършен курс .

Занятията ще се провеждат в залите на хотела във време, което ще се уточни следнастаняване на групата и определяне дните за туристическите посещения.

Използвайте този шанс и направете за вас и вашите специалисти подарък , като съчетаете чудесната почивка на красивия и слънчев о-в Тасос и околностите със знанията и опита на експертите!

В пътуването могат да вземат участие ваши близки, приятели и роднини, тъй като в програмата е отделено достатъчно време за почивка и туристическа програма на изключително атрактивна цена!


ЗАЯВКА- ДОГОВОР

за УЧАСТИЕ в семинар на остров Тасос – 30.09 – 04.10.2015 год.

Име,презиме и фамилия ............................................................................ EГН……….……………..........…..
Месторабота…………………………….Бранш:….....… .Адрес:....................................................................

Тел за контакт.....................................факс..............................................email.....................................

Данни за фактура: Фирма:......................................................................................................................... ИН................................... ИН по ЗДДС...................................... МОЛ: .......................................................

Притежавам Лична карта № ......................валидна до.........................Заявявам участие в пътуването, като приемам обявените условия и внасям..........лв. такса, и лв..... за единична стая.

 

Дата:.............. Заявител/ подпис/:

1234

 

 

ПРОГРАМА на ПЪТУВАНЕТО до о-в ТАСОС

Информация и цени

Цена за един човек в двойна стая – 395 лева

Доплащане за единична стая + 120 лева.

Намаления за деца до 12 год. с 2 възрастни в стая – с 60 лв.

/пътуване с луксозен автобус/

Дати на пътуване: 30.09 –04.10. 2015 г.; 5 дни (4 нощувки)закуски и вечери


 

30.09.2015 - ден първи

Отпътуване в 7.00 ч от стадион „В.Левски” по маршрут София-Кулата- Кавала. Пристигане в Кавала- един от най-красивите градове на Егейското крайбрежие. Пешеходна туристическа програма и разглеждане на основните забележителности в старата част на града Панагия : крепостните стени на Акропола;Аквадукта от 16 век;къщата и паметника на Мехмед Али-основоположник на Египетската династия; Имарета-образец на ислямската архитектура, днес е превърнат в 5-звезден хотел в египетски стил; eдна от най- красивите църкви на града „ Св.Богородица” ; морския фар и др.Свободно време по интереси. Отпътуване за Керамоти - курортно селище и пристанище, от където се взима ферибота за остров Тасос / пътува се половин час по Егейско море /. Пристигане на острова и настаняване в хотел „BLUEDREAMPALACE “, категория 4 звезди. Вечеря на блок маса в ресторанта на хотела. Нощувка.

01.10.2015 - ден втори

Закуска.По желание - обзорна обиколка с автобус на острова . Посещение на женския манастир ”Св.Архангел Михаил”,в който се пази частица от гвоздея, с който Христос е бил прикован към кръста / единствената по рода си свещенна реликва в Северна Гърция/. Разглеждане на руините на храмовете, посветени на боговете Посейдон и Дионисий, римската агора; античния театър и Акропола на главния град Лименас.Свободно време за обяд в традиционна рибна таверна или разходка из главната търговска улица. Ще останете възхитени от идиличните малки заливи и плажове, като Алики-залива на русалките и самодивите; красивите маслинови плантации; кестенови и борови гори; гъста зелена растителност и невероятно чистия въздух. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря на шведска маса.Нощувка.

02.10.2015 - ден трети

Закуска. Посещение на втория по –големина град Лименария с красиви и пъстри алей . Свободно време за разходка из китните улици на градчето , таверни разположени на брега на морето и магазинчета за традиционни сувенири. Продължавеме за фабриката IRISGOLDкъдето ще може да се насладите на различни видове бижута изработени от злато , камъни Сваровски и др. Възможност за покупки. Връщане в хотела. Откриване на семинарните занятия . Вечеря на блок маса. Нощувка.

03.10.2015 - ден четвърти

Закуска на блок маса. Свободен ден за плаж или по интереси. Закриване на семинарните занятия.Вечеря на блок маса в ресторанта на хотела. Нощувка.

04.10.2015 - ден пети

 

Закуска. Отпътуване с ферибот за Керамоти . Продължавеме към античния град Филипи-основан от Филип 2 Македонски и известен с най-добре запазените останки от големия римски форум, 

базиликата, римската крипта,в която е бил затворен апостол Павел; древния театър.На това място е била покръстена първата християнка в Европа; тук се е провела битката срещу убийците на Цезар и т.н. По пътя- финален шопинг в супермаркет „Цинцарис” и гръцкия freeshop. Пристигане в София вечерта.

 

12345

 

В цената са включени:

 • Транспорт с комфортен автобус

 • 4 нощувки в хотел „BLUE DREAM PALACE ” 4**** на остров Тасос ВИЖ : www.bluedreampalace.gr

 • 4 закуски и вечери на богата шведска маса

 • Туристическа програма в Кавала

 • Екскурзия до Лименария и фабриката за бижута

 • Пътни и фериботни такси

 • Екскурзоводско обслужване и водач от фирмата

 • Медицинска застраховка за целия период на стойност 5000 евро

Пакетната цена не включва:

 • Такса за участие в семинара, учебни материали и Сертификатите – 40 лева

 • Входни такси за посещаваните обекти:

 • Панорамен обиколен тур на остров Тасос с разглеждане на женския манастир „Св.Архангел Михаил”, и тур програма в Лименас-столицата на острова. Цена: 10 евро

Пакетната цена е валидна при минимум 40 плащащи участника.

Необходими документи и СРОКОВЕ

Валидна лична карта.

Заявка-договор, ксерокопие от лична карта и авансова вноска от 200 лв до 20.08.2015 год.

Внасяне на пълната такса – до 395 лева – до 04.09.2015 год.

Може да се внесе и цялата сума наведнъж до 20.08. 2015 год

В случай на отказ от пътуването се удържат следните неустойки:

1. при пътуване в чужбина:

а) от двадесет до петнадесет дни преди датата на пътуването – 50 % от общата стойност на пътуванeто

а) по-малко от петнадесет дни преди датата на пътуването - 100% от общата стойност на пътуванeто

Сумите се внасят до посочените срокове, както следва:

На сметката на ДжиДжи Холидейз Туроператор: От фирмата се издава фактура Не се начислява ДДССумите могат да се внесат и в брой в офиса на СХП или да се изпратят с пощенски запис на адрес София, ул. "Раковски”108 , офис 408, ет.4 за Соня Митева Бургуджиева

Банкова сметка
ДжиДжи Холидейз ЕООД 
IBAN : BG87UBBS80021029048315 
BIC КОДА НА БАНКАТА Е :UBBSBGSF
„ ОББ” АД гр. САНДАНСКИ

За контакти:
Съюз по хранителна промишленост
инж. Соня Бургуджиева
тел. 02 987 47 44, 0888 72 24 82
email:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Добре дошли

55-g logo
Съюзът по хранителна промишленост към ФНТС
е създаден през 1965 година и до сега обединява научно-техническите специалисти от отрасъла, защитава техните интереси и работи за издигане равнището на квалификацията им.

 

СХП осъществява своите цели и задачи чрез:

 • Организиране и участие в семинари, курсове, изложби и обсъждания на нормативни документи за хранително-вкусовата промишленост
 • Международна дейност
 • Издателска дейност;
 • Работа с научни и учебни звена.
 • Участва в реализирането на проекти по различни програми

 

Съюзът по хранителна промишленост има издадена Лицензия от НАПОО като Център за професионално обучение за 44 различни професии и със 81 специалности от Хранително- вкусовата промишленост и други области от Икономиката на страната.

 

СХП притежава богат опит в областта на квалификацията и преквалификацията. Разполага с екип от висококвалифицирани преподаватели, поради което е предпочитан като партньор от фирмите в страната и чужбина.