Изберете език:
 
 

Съюз по хранителна промишленост

 

П О К А Н А

ЗА    ЧЕТИРИДНЕВНО БИЗНЕС-ПЪТУВАНЕ

Гр.КЬОЛН, ГЕРМАНИЯ

ЗА ПОСЕЩЕНИЕ

на ANUGA - най-голямото международно изложение за храни и напитки,

организирано с любезното съдействие на представителството на Кьолнски панаир в България

от 05 - до 08 октомври, 2019 година

пътуване със самолет

 

Анугаeвсичко за света на храните и напитките. Най-голямото световно търговско изложение е най-важното място за срещи в хранителната индустрия с впечатляващите 7 405 изложители и около 165 000 посетители. Всеки посетител ще има възможността да се запознае с най-важните световни тенденции, защото Anuga отново ще представи всичко, което е важно за международната търговска аудитория.

Цел на посещението: Съюзът по хранителна промишленост организира това посещение, за да могат производителите на сладкарски, хлебни изделия, алкохолни и безалкохолни напитки, месни и млечни продукти, сладолед , машини за ХВП да се запознаят с най-новото, предлагано в световен мащаб в тези браншове от хранителната промишленост.

Концепцията на Ануга е уникална. Това е единственото изложение, което комбинира 10 други изложения на едно място. 10-те изложения, включени под “шапката” на Anuga са:

Деликатеси, храни за гастрономи, основни храни и здравословни храни, алкохолни и безалкохолни напитки, сокове, сурови и охладени храни и риба, меса, колбаси, наденици, дивеч, домашни птици, замръзени храни и сладоледени продукти, мляко и млечни продукти, хляб, печива, дребни сладкиши и топли напитки, органични продукти,оборудване за хранително обслужване и кетеринг, технологии и услуги за търговски обекти и др.

По време посещенията на изложението ще имате възможност за нови контакти с фирми и ваши колеги от целия свят.

Използвайте този шанс и съчетайте чудесното пътуване до Германия и туристическата обиколка на уникалните немски градове Дюселдорф и Кьолн с експертните знания и новости на специалистите в хранително-вкусовата промишленост от целия свят!

Ние, от Съюз по хранителна промишленост успяхме да намерим за вас възможните най-ниски цени за билет и хотел, като имаме в предвид колко са скъпи всички хотели в Кьолн и околностите по това време.Моля, ако желаете да пътувате, след получаване на Поканата, да изпратите в срок от 24 часа своите заявки, за да можем да ви върнем уверение, че в този ден цените са такива и отново в срок от 24 часа трябва да се направи пълното плащане ,за да запазим тази преференциална цена за това посещение.Това са изискванията на хотелите, така че очакваме вашето решение.Очакваме ви!!!

ЗАЯВКА- ДОГОВОР

за УЧАСТИЕ в бизнес-пътуване в Германия, 05 – 08.10.2019 год.

 

Име,презиме и фамилия ............................................................................EГН……….……………..........…..
Месторабота…………………………….     Бранш:….....…............................         Адрес:.................................................

Тел за контакт..................................... .email.....................................

Данни за фактура: Фирма:.................................................................................... ИН...................................

ИН по ЗДДС...................................... МОЛ: .......................................................

Притежавам Лична карта № ......................                               валидна до.........................

Заявявам участие в пътуването, като приемам обявените условия и внасям..........лв. такса, и лв..... за единична стая.

Съгласен съм предоставените от мен данни да бъдат използвани във връзка с пътуването ми до Германия от 05 – 08.10.2018 год.

Дата:..............                                                                                                                    Заявител/ подпис/:

ПРОГРАМА на ПЪТУВАНЕТО до Германия

/ пътуване със самолет /

Дати на пътуване: 05.10 – 08.10. 2019 г.; 4дни (3 нощувки със закуски )

1 ден- / събота / 05.10.2019:София - Дортмунд

Среща на Терминал 1 в 04.40 часа.Излитане от летище София с директен полет на Wizz air в 06.40 ч. Пристигане в Дортмунд в 08.15 ч. Трансфер от летището до Ессен с влак ( 40 км – 25 мин). Настаняване в хотел в централната част на Ессен и в непосредствена близост до жп гарата ( хотел - жп гара 750 м.)   Свободно време. Нощувка.

2 ден- / неделя / 06.10.2019 Ессен– Кьолн ( 70 км- 50 мин с влак )Закуска. Отпътуване за Кьолн – един от най-старите градове в Германия. Градът е известен със своята готическа Катедрала, най-голямата в Северна Европа, чиито две камбанарии се виждат от целия град. Посещение на изложението за храни и напитки – Ануга. Връщане в хотела в Ессен. Нощувка.

3 ден- / понеделник / 07.10.2019 : Ессен– Кьолн

Закуска. Отпътуване за Кьолн за посещение на изложението. Свободно време по интереси.След обяд- разглеждане на град Кьолн. Връщане в хотела в Ессен. Нощувка.

4 ден- / вторник / 08.10. 2019: Дортмунд - София

Ранна закуска.Трансфер с влак до летището в Дортмунд и полет до София в 9,00 часа.Пристигане в София в 12,25 мин.

Информация и цени

Цена за един човек в двойна стая – 910 лева

   Доплащане за единична стая    – 230 лева

Пакетната цена включва:

  • Самолетен билет София – Дортмунд– София с включени летищни такси и

       чекиран багаж до 20 кг + ръчен багаж до 10 кг и малка чанта.

  • 3 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на Ессен
  • Екскурзоводско обслужване и водач от офиса
  • Медицинска застраховка с Асистанс

Пакетната цена не включва:

  • Застраховка „Отмяна на пътуване” - възстановява заплатената сума, при отказ по здравословни и други причини
  • Трансфера       летище – хотел и обратно с влак
  • Трансфера       от хотела в Ессен до изложението в Кьолн и обратно с влак
  • Такса за вход на изложението / около 40 евро на ден /

Забележка:

Полетното разписание подлежи на препотвърждение до момента на окончателното сформиране на групата, указано в сроковете за записване

Необходими документи и СРОКОВЕ

Заявка-договор , ксерокопие от лична карта и пълно плащане на пътуването в срок от 24 часа от получаване на вашата Заявка и потвърждаване на цената в този ден.

         Сумите се внасят .:                  

На сметката на   Туроператора: От фирмата се издава фактура Не се начислява ДДС.Сумите могат да се внесат и в брой в офиса на СХП                                                                    

Банкова сметка:                                                                                 За контакти:

ЕТ «Видео Корект - Огнян Хандев»                                                 Съюз по хранителна промишленост

IBAN :   BG73 UNCR 96601025840617                                            инж. Соня Бургуджиева
BIC КОДА НА БАНКАТА Е : UNCRBGSF                                     тел. 02 987 47 44, 0888 72 24 82

Уни Кредит Булбанк София                                                              e- mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.