Изберете език:

Съюз по хранителна промишленост

 

П О К А Н А

ЗА    ЧЕТИРИДНЕВНО БИЗНЕС-ПЪТУВАНЕ

ИСТАНБУЛ, ТУРЦИЯ

с ПОСЕЩЕНИЕ едновременно на три изложенияза храни и всичко,

свързано с храните

от 04 септември 2019 - до 07 септември 2019 година

 

Това са най-големите изложения за храни, напитки и опаковки  в Турция, с участието на

над 1000 изложители от 27 държави всяка година в изложбени центрове. Участници са местни и чужди фирми- производители в бранша. Съюзът по хранителна промишленост организира това посещение, за да могат производителите на сладкарски, хлебни изделия, алкохолни и безалкохолни напитки, месни и млечни продукти, консерви, риба и рибни продукти, растителни масла и маслопродукти, добавки,готови храни, органични продукти,технологии за хладилни инсталации, опаковки, опаковъчни материали, машини за ХВП, ресторанти и др. да се запознаят с най-новото, предлагано в световен мащаб в тези браншове от хранителната промишленост и да обменят опит със свои колеги в Истанбул

През дългата си и сложна история Истанбул става известен като “Перлата на света”. Редица древни цивилизации и култури са оставили следа в културното богатство на града – Йонийци, Римляни, Византийци и Османци, но великолепието и наследството завещано на поколенията от Османските султани не може да се сравни с нищо. Днес поради уникалното си местоположение е сочен като един от най-красивите градове в света.

Използвайте този шанс и съчетавайки чудесната почивка в неповторимия град Истанбул и околностите, спечелете от знанията и опита на експертите!

Пътуването е съобразено с натоварения трафик на почивните дни!

В пътуването могат да вземат участие ваши близки, приятели и роднини, тъй като в програмата е отделено достатъчно време и за туристическа програма.

ЗАЯВКА- ДОГОВОР

за УЧАСТИЕ в бизнес-пътуване в Турция, гр. Истанбул 04 – 07.09.2019 год.

 

Име,презиме и фамилия ............................................................................EГН……….……………..........…..
Месторабота…………………………….Бранш:….....….Адрес:....................................................................

Тел за контакт.....................................факс..............................................email.....................................

Данни за фактура: Фирма:.................................................................................... ИН...................................

ИН по ЗДДС...................................... МОЛ: .......................................................

Притежавам задграничен паспорт № ......................     валиден до.........................

Заявявам участие в пътуването, като приемам обявените условия и внасям..........лв. такса,

и лв..... за единична стая.

Дата:..............                                                                     Заявител/ подпис/:

Съгласен съм предоставените от мен данни да бъдат използвани във връзка с пътуването ми до Турция от 04 – 07.09.2019 год.

ПРОГРАМА на ПЪТУВАНЕТО до ТУРЦИЯ

/пътуване с комфортен автобус/

Дати на пътуване: 04.09 – 07.09. 2019 г.; 4дни (3 нощувки със закуски )

1 ден- / сряда / 04.09.2019: София – Капитан Андреево – Капъ Кули – Одрин -Истанбул

Отпътуване от София в 6.00 ч. по маршрут: Одрин - Истанбул. Пристигане след обяд в Истанбул и настаняване в хотел 3 * в близост до историческия център на града . Пешеходна разходка до Султанахмед- историческия център с туристическа програма, включена в цената:Синята джамия”- уникална с шестте си минарета; фотопауза пред църквата ”Св.София”; площад „Хиподрума” с трите обелиска и др.. Продължаваме с шопинг на закрития пазар Капалъ чарши .За желаещите - вечеря в местен традиционен рибен ресторант на меню .Нощувка

2 ден- / четвъртък / 05.09.2019Закуска на блок маса. Посещение на изложенията World Food Istanbul . За останалите – свободно време време за пазар и разходка в Аксарай и Султанахмет.

Връщане в хотела. Свободно време.По желание - вечеря в ресторант с турска шоу-програма /куверта включва програма, вечеря /тристепенно меню/ и 2 напитки по избор.Нощувка.

3 ден- / петък / 06.09.2019 : Закуска на блок маса.

За желаещите - екскурзия „ Двата континента“По време на екскурзията се посещават Златния Рог, двореца Долмабахче - с включени входн такси за двореца, новата европейска част, преминаване в Азия по въжения мост над Босфора, разглеждане на живописния район Ортакьой, посещение на един от панорамните хълмове в Азиатската част – Чамлъджа или Йеди тепе, посещение на българската реставрирана църква Свети Стефан и др. Шопинг в новия МОЛ EMAAR. Посещение на най-новата атракция –ПЕЕЩИТЕ ФОНТАНИ- WATER GARDEN ISTANBUL– най- големият развлекателен център в ЕВРОПА. Изключителна хореография на ослепителна вода, светлина, лазерни, музикални и пожарни шоута, ресторанти и кафенета.

Екскурзията се заявява и заплаща предварително, поради необходимостта от закупуване на входните такси за двореца Долмабахче! Връщане в хотела. Свободно време.По желание - вечеря на кораб с обиколка по Босфора и шоу програма.Нощувка.

4 ден- / събота / 07.09. 2019: Закуска на блок маса. Освобождаване на хотела. За желаещите в 09.00 ч. Обиколка на Босфора с кораб: разходка покрай Европейския бряг на Босфора до крепостта Румели Хисар и Азиатската част. По бреговете на Босфора могат да се видят старовремски дървени вили, дворци от мрамор, крепости и малки рибарски селца. По време на пътуването ще видите още великолепния дворец Долмабахче, както и парковете и кралските павилиони на замъка Йълдъз.

Отпътуване към МОЛ Форум Истанбул- свободно време за шопинг и посещение на Аквариума Turkoazoo /по желание/. Самият аквариум е построен във формата на риба и приютява 25 000 морски създания, сред които и 2,5 метрови тигрови акули. На територията на комплекса има дъждовна гора, тропически зони, аквариум с хищници, както и отделен такъв с медузи. Отпътуване за България в 13.00 ч. Финален шопинг в супермаркета преди границата и free shop.Пристигане в София - късно вечерта .

Информация и цени

Цена за един човек в двойна стая – 285 лева

   Доплащане за единична стая –  95 лева

Пакетната цена включва:

P  Транспорт с комфортен автобус

P  3 нощувки със закуски на шведска маса в 3* хотел в историческия център на Истанбул

P  Пешеходна обиколка с лицензиран екскурзовод на български език в историческия център на Истанбул

P  Водач на групата по време на пътуването и целия престой.

P  Екскурзоводско обслужване на български език

P  Посещение на МОЛ Форум Истанбул ;

P  Медицинска застраховка

P  Трансфери от и до изложбените центрове съгласно програмата

Пакетната цена не включва:

ü  Лични разходи

ü  Романтично пътуване из Босфора с кораб и беседа на бълг.език: - 17евро

ü  Екскурзия „Двата континента” - Азиатската част и ПЕЕЩИТЕ ФОНТАНИ-WATERGARDENISTANBUL- 25 евро

ü  Вечеря в традиционно заведение с ориенталска програма и включени няколко типични ордьовъра, основно ястие, десерт и 2 алкохолни или безалкохолни напитки – 30 евро

ü  Вечеря на кораб с обиколка по Босфора и шоу програма – 42 евро

ü  Вечеря в рибен ресторант – 30 евро

ü  Застраховка Отмяна от пътуване, съгласно условията на застрахователя.

       Информация за изложенията: http://www.worldfood-istanbul.com

Необходими документи и СРОКОВЕ

Валиден задграничен паспорт.

               Заявка-договор , ксерокопие от задграничен паспорт и аванс за пътуването 100 лв. до 12.08.2019 год. До тази дата може да заплатите и цялата сума наведнъж.

В случай на отказ от пътуването се удържат следните неустойки:
       1. при пътуване в чужбина:

         а) по-малко от седем дни преди датата на пътуването - 100% от общата стойност на пътуванeто

         Сумите за доплащане се внасят най-късно до 23.08.2018 год. както следва:                  

На сметката на   Туроператора: От фирмата се издава фактура Не се начислява ДДС

                                                                

Банкова сметка:                                                                                           За контакти:

ДжиДжи Холидейз ЕООД                                                                         Съюз по хранителна промишленост
IBAN : BG87UBBS80021029048315                                                            инж. Соня Бургуджиева
BIC КОДА НА БАНКАТА Е :UBBS BGSF                                                       тел. 02 987 47 44, 0888 72 24 82
„ ОББ” АД гр. САНДАНСКИ                                                                       e- mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.