Изберете език:

Съюз по хранителна промишленост

П О К А Н А

За деветдневно бизнес-пътуване

Със Съюз по хранителна промишленост в рая на

ХАВАЙСКИ ОСТРОВИ – Лос Анджелис- Сан Франциско

с посещения на предприятия от хранителния бранш

от 21.03 до 29.03. 2020 година

Пътуване със самолет

След една година, изпълнена с денонощен труд и много напрежение, решаване на проблеми в офиса и в къщи, ние отново ви предлагаме начин да отдъхнете и съберете нови сили за следващата 2020 год. с едно чудесно пътуване до Приказния Хавай, Лос Анджелис и Сан Франциско.

На това пътуване ще имате възможност в присъствие на колеги от хранителния бранш от цяла България, за нови запознанства и споделяне на добри производствени практики и информация между специалисти.Посещения на предприятия от ХВП.

Хавай е мечта за много хора по света. Милиони идват тук всяка година, за да се порадват на почивка в Рая, а други превръщат Хавай в постоянен дом. На островите има шест основни острова - Оаху, Кауай, Мауи, Големия Остров (Биг Аилънд), Молокай и Ланай. Всички са различни и показват красотата на Хавай по неповторим и незабравим начин.В Хавай има всичко - от тропически сини лагуни, пясъчни плажове, красиви водопади, гъсти гори и спокойни планини, до активни вулкани и дори сняг - вярвате или не. Тук можете да почувствате природата, закътани селища, градския живот и оживеното пазаруване. Гмурнете се в тюркоазения океан и в богатата култура на островите. Възможностите са безкрайни и ще откриете, че само една почивка на невероятните острови не е достатъчна.Дейностите в Хавай варират от пътешествия по земя и въздух, нощни увеселителни шоута, сърф, подводен шнорхел и музеи, до изискани ресторанти, в които можете да опитате най-добрата кухня от Изтока и Запада, че и повече дори. Родно място е на президента Барак Обама

Лос Анджелис е космополитен град, в който възможностите за отдих, развлечения и културни мероприятия са безкрайни. Тук се намира известният Hollywood с Алеята на славата, студията WarnerBros, CBS, NBS, развлекателните паркове UniversalStudiosHollywood; UniversalCitywalk, Disneyland; много музеи, между които Музеят на съвременното изкуство, Музеят на летенето, Музеят на Неоновото изкуство, Калифорнийският научен център, Космическата зала, Музеят на естествознанието, Калифорнийският Американско – Африкански музей, Музеят на развлеченията в Hollywood и мн.др. Градът има много паркове, Ботаническа градина, прекрасни плажове, известни магазини и още много други забележителности.

   Сан Франциско е един от 10-те най-красиви градове на света и едно от най- предпочитаните места за живеене на планетата.

В пътуването могат да вземат участие ваши близки, приятели и роднини!

 

ЗАЯВКА- ДОГОВОР

за УЧАСТИЕ в деветдневно пътуване до Хавай – 21.03 – 29.03.2020 год.

Име,презиме и фамилия ............................................................................EГН……….……………..........…..
Месторабота…………………………….Бранш:….....….Адрес:....................................................................

Тел за контакт.....................................факс..............................................email.....................................

Данни за фактура: Фирма:......................................................................................................................... ИН................................... ИН по ЗДДС...................................... МОЛ: .......................................................

Притежавам задграничен паспорт № ......................валиден до.........................

Заявявам участие в пътуването, като приемам обявените условия и внасям..........лв. такса, и лв..... за единична стая.

Дата:..............                                                                     Заявител/ подпис/:

ПРОГРАМА на ПЪТУВАНЕТО до АМЕРИКА

           Лос Анджелис – Хавай- Сан Франциско

Информация и цени

     Цена за един човек в двойна стая – 5 490 лева

     Доплащане за самостоятелна стая – 1 000 лева

Намаление за 3-ти възрастен в тройна стая – 300 лева

Намаление за деца до 12 год. в стая с двама възрастни – 600 лева

/пътуване със самолет/

Дати на пътуване: 21. 03 – 29. 03. 2020 г.; 9 дни ( 7 нощувки )

1 ден : 21.03.2020 год / събота /: Излитане от София. Пристигане в Лос Анджелис. Трансфер и настаняване в хотел. Разглеждане на Даунтаун - административната част и финансовия дистрикт на Лос Анджелис, Филхармонията и залата на Уолт Дисни, Тойота център, музеят Грами, Стейпълс център. Нощувка.

2 ден: 22.03.2020 год. / неделя / - Закуска. Обзорна екскурзия на Лос Анджелис: посещение на прекрасните плажове на Санта Моника; Бевърли Хилс с къщите на звездите и емблематичният розов хотел Бевърли Хилс, най-скъпата търговска улица в света Родео Драйв; Холивуд - център на киностудия и кинозвезди, превърнал се в синоним на американското кино и ТВ индустрия-Алеята на славата, Китайския театър Граумън и театър Долби, където се връчват наградите на Филмовата Академия Оскар“.Възможност за посещение наHollywoodUniversalStudios, където със специален трамвай и беседа ще се запознаете с правенето на холивудските продукции, специалните ефекти, както и да видите в реални размери героите и декорите от популярни филми. Нощувка.

3 ден: 23.03.2020 год. / понеделник / Закуска. Трансфер до летището за сутрешен полет до Хаваи. Пристигане в Хoнолулу. Трансфер и настаняване в хотел в красивия крайбрежен курорт на Хонолулу - Wаikiki. Свободно време. Нощувка.

4 ден: 24.03.2020 год./ вторник / - Закуска. Обзорна екскурзия на Хонолулу и Пърл Харбър: посещение на най-известната военноморска база в Пърл Харбър - място, където САЩ започва Втората световна война и панорамна обиколка на Хонолулу - Iolani Palace - единствения кралски дворец в Съединените щати, паметника на крал Камеамеа и кралица Лилиуоакалани, Сената и резиденцията на губернатора на Хаваи, Китайския квартал, мемориала в кратера на вулкана Panchboul и др. За желаещите посещение и разглеждане на невероятно красивото океанско дъно с подводница “Submarine”. Възможност за вечеря в традиционен Хавайски ресторант с шоу програма. Нощувка.

5 ден: 25.03.2020 год. / сряда / -   Закуска. За желаещите целодневна обиколка на красивия остров Оаху. Това е едно от най-запомнящите преживявания в Хаваи. Ще имате изключителната възможност да видите девствената красота на райския остров - Оаху. Турът започва с крайбрежния курорт на Хонолулу - Waikiki и Kapiolani парк. Спира се в центъра на кратера на Diamond Head и вулкана Coco Head. Преминава се през района на най-скъпите жилища в САЩ - Kahala , където е била и къщата на Елвис Пресли. Спира се за снимки в залива Hanauma и в близост до гейзера Makapuu. Следва кратък престой за плуване на плажа Vaimanalo, където ще бъде предложен обяд с ястия от хавайската кухня. Преминаване през градовете Kailua и Kaneohe, където ще видите уникални пейзажи. Посещава се долината на храмовете с будистки храм - Biodome Ying. Посещение на кафе плантация и плантация на прочутите хавайските орехи - макадамия. Следва посещение на най-известния плаж на сърфистите- Сънсет Бийч, където се провежда Световното първенство по сърф. Ще имате възможност да си направите снимки на плажа с огромните морски костенурки. Накрая ще посетим плантацията за ананаси и най-голямата фабрика в Америка за производство на натурални сокове “Dole Plantaton”. Нощувка.

6 ден: 26.03.2020 год. / четвъртък / - Закуска. Свободно време за плаж. За желаещите посещение на Полинезийски културен център - възможност да се запознаете с богатата култура на народите на Полинезия. Уникална презентация на костюми, музикални инструменти, песни и танци от седем селища на Полинезия - Тонга, Таити, Фиджи, Хаваите, Нова Зеландия, Самоа и Рапануи. Гостоприемни и приятелски настроени полинезийци ще ви демонстрират как да пали огън, как се разрязва кокосов орех без меч и с един удар, катерене по палма и хула танци. Разхождайки се в кану, ще имате възможността да гледате I-MAX филм. Вечерята е в ресторант "Бюфет" и е с широка гама от хавайски и европейски ястия. Незабравимо е грандиозното шоу в полинезийски летен театър. Полинезийският културен център се намира в северната част на остров Оаху (1 ч. от Хонолулу ). Представленията и презентациите пресъздават историческите традиции, типа и начина на живот на народите от Полинезия. Нощувка.

7 ден: 27.03.2020 год. / петък/ - Закуска.Свободно време. Трансфер до летището за вечерен полет до Сан Франциско.Пристигане, трансфер и настаняване в хотел. Нощувка.

8 ден: 28.03.2020 год. / събота / - Закуска. Обзорна екскурзия на Сан Франциско: Сивик център - Санфранциският градски съвет с площада и алеята на ООН пред него, обществената библиотека, азиатският музей, операта и театъра; Tуин пийкс – красив квартал и парк, от върха на който се открива невероятно красива гледка към града и Санфранциския залив, Голдън гейт парк, Голдън гейт брийдж– най-големият висящ мост в света до построяването на Веразено Нероуз в Ню Йорк, намиращ се над входа на Санфранциския залив; криволичещия участък с многото цветя по Ломбард стрийт; кулата Койт - известна забележителност, завещана от Лили Хичкок на Сан Франциско; Рибарските кейове - квартал и популярна туристическа атракция, заради красивите гледки към залива, откъдето се виждат мостът Голдън Гейт и Алкатраз, както и заради излегналите се на платформи тюлени, многобройните кафета, ресторанти, магазини и туристически атракции разположени в района му.

Трансфер до летището за вечерен полет доБългария.

9 ден: 29.03.2020 год. / неделя / Пристигане в София.

Пакетната цена включва:

ü  Самолетен билет София - Лос Анджелис - Сан Франциско - София с включени

   летищни такси , 23 кг чекиран багаж и ръчен багаж.

ü  Самолетен билет Лос Анджелис - Хонолулу с включени летищни такси

ü  Самолетен билет Хонолулу – Сан Франциско с включени летищни такси

ü  Всички трансфери летище – хотел – летище

ü  2 нощувки със закуски в 4* хотел в Лос Анджелис

ü  4 нощувки със закуски в 4* хотел в Хонолулу - Хаваи

ü  1 нощувка със закуска в 4* хотел в Сан Франциско

ü  Обзорна екскурзия на Лос Анджелис

ü  Обзорна екскурзия на Хонолулу и Пърл Харбър – Хаваи

ü  Обзорна екскурзия на Сан Франциско

ü  Медицинска застраховка с Асистанс

ü       Екскурзоводско обслужване и придружител на български език по време на пътуванията и целият ви престой в САЩ

ü  Подготовка на документите и насрочване на интервю за виза

Пакетната цена не включва:

  • Такса - виза за САЩ - 160 $
  • Курортна такса за хотела в Хонолулу
  • Допълнителни екскурзии, входни такси и разходи от личен характер:

-          Входна такса за HollywoodUniversalStudios – 140 $ (без трансфери)

-          Целодневна екскурзия на остров Оаху – 140 $

-          Полинезийски културен център с шоу програма и вечеря – 165 $

  • Такса за багаж за вътрешните полети, ако има такава (Повечето авиокомпании в САЩ въведоха такса за чекиран багаж, която варира от 25 $ до 35 $, в зависимост от компанията)
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователната компания.

Забележки:

- Полетите и хотелите подлежат на потвърждение до момента на окончателното оформяне на групата.

-   Пакетната цена е валидна за група от минимум 20 човека! При по-малък брой Туроператорът си запазва правото да променя пакетната цена в зависимост от броя на участниците.

Информация за предвидените хотели:

Лос Анджелис- MillenniumBaltimorehotel, https://www.millenniumhotels.com или подобен

Хонолулу-AstonWaikikiBeach, https://www.astonwaikikibeach.com или подобен

Сан Франциско- SheratonFishermansWharf, https://www.marriott.com или подобен

Примерно полетно разписание:

21.03.2020 София 06:50 – 08:30 Франкфурт 10:25 – 14:15 Лос Анджелис

28.03.2020 Сан Франциско 21:05 – 17:20 (29.03.2020) Мюнхен 20:10 – 23:00 София

21.03.2020 София 09:50 – 12:15 Истанбул 13:50 – 17:45 Лос Анджелис

28.03.2020 Сан Франциско 19:15 – 18:15 (29.03.2020) Истанбул 19:25 – 20:45 София

 

Условия и срокове за записване:

-       Заявка-договор, ксерокопие от задграничен паспорт и внесен депозит от 2 200 лева до 20.01.2020 год на сметката на туроператора.

-       При отказ на виза се връща пълния размер на депозита, най-късно до 2 дни след отказа.

-       Посолството на САЩ не възстановява внесената такса за виза

-       Краен срок за записване с депозит – 20.01.2020 г.

-       Останалата сума се внася най-късно до 20.02.2020 год. както следва:

- на сметката на фирма ЕТ»Видео Корект – Огнян Хандев»:

От фирмата се издава фактура за транспортни разходи, хотел,храна, посещения. Не се начислява ДДС.

Сумите за депозита могат да се внесат и на място в офиса на СХП .

Допълнително на записалите се ще бъде дадена информация за условията за издаване на виза и цената на допълнителните екскурзии.

В случай на отказ от пътуването се удържат следните неустойки: При отказ от пътуване до: 75 дни преди пътуване 30% неустойка; 45 дни преди пътуване 50% неустойка; 30 дни преди пътуване 75% неустойка; по-малко от 30 дни преди пътуване 100% неустойка.
........................................................................................................................................................................................

БАНКОВА СМЕТКА в лева :                                                             Адрес за контакти:

Първа Инвестиционна Банка,BIC: FINVBGSF,                            Съюз по хранителна промишленост

IBAN: BG30 FINV9150 1017331318                         София 1000, ул. Раковски 108, офис 408  

ЕТ “Видео Корект - Огнян Хандев”                                            Тел/факс: (02) 987-47-44 ;GSM 0888 72 24 82

                                                                                             e-mail: ufi_sb@abv.bg

Необходими документи за издаване на виза:

Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване

2 бр. актуални снимки с размери 50 на 50 мм.; 1 бр. в цифров вид (на диск, по e-mail) и 1 бр. на хартия

Банкова сметка

Служебна бележка от месторабота

Ако сте собственик или съдружник на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата

Документи за недвижима собственост

Брачно свидетелство

Удостоверения за раждане на кандидата и на всички негови деца

Програма, резервации и ваучери, които ще получите от Туроператора

Условия за записване: Подписан договор с Туроператора и депозит 50% от цената

-При отказ на виза се връща пълния размер на депозита

-Посолството на САЩ не възстановява внесената такса за виза

Допълнителни указания:

При записването кандидатите за виза трябва да представят необходимата ни информация за попълването на формулярите!

Кандидатите трябва да се явят на предварително насрочената от нас дата за интервю, носейки обработените от нас документи и програма, както и бележката за платена такса!

Не е необходимо горепосочените документи да са нотариално заверени или преведени на Английски език!

Лицата, които имат валидна американска виза, представят паспорт и копие от визата при записване, без останалите документи.