Изберете език:

П О К А Н А

Съюзът по хранителна промишленост

ОРГАНИЗИРА

Осемдневен пътуващ семинар до  

Москва и Санкт Петербург

/пътуване със самолет/

София – Москва - Санкт Петербург София

/всички екскурзии включени в цената/

25 септември до 02 октомври , 2018 година

8 дни / 7 нощувки / 7 закуски и вечери/

Тема: ИЗИСКВАНИЯТА на БЪЛГАРСКАТА и ЕВРОПЕЙСКА НОРМАТИВНА УРЕДБА КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ на ХРАНИ и НАПИТКИ

с посещениe на предприятия в сферата на хранително-вкусовата промишленост

Семинарът ще бъде полезен за собственици на фирми, управители, мениджъри, производствени и търговски директори на предприятия, координатори и специалисти от производствени отдели, представители на органите за контрол от различните министерства, БАБХ, научни звена, заведения, мениджъри по качеството и други специалисти от предприятия в различните браншове на ХВП и производители на земеделски продукти, както и за опаковки, опаковъчни материали, машини и апарати за ХВП.

На всеки участник ще бъде издаден СЕРТИФИКАТ за участие в семинара.

Пътуващият семинар е една форма ръководителите да стимулират специалистите от предприятия и фирми, които имат принос в изграждане на системите за самоконтрол и развитието на фирмата.

В пътуването могат да вземат участие ваши близки, приятели и роднини, защото в програмата е отделено достатъчно време и за туристическа програма.

     Използвайте този шанс и съчетайте чудесната почивка в неповторимите Москва и Санк Петербург с експертните знания на специалистите в хранително-вкусовата промишленост!

ЗАЯВКА- ДОГОВОР за УЧАСТИЕ

в семинар до Москва и Санкт Петербург -   25 септември до 02 октомври 2018 година

Име,презиме,фамилия............................................................................EГН……….……………..........…..............
Месторабота…………………………….Бранш:….....….       Адрес:........................................................................

Тел за контакт.....................................факс..............................................email.......................................................

Данни за фактура: Фирма:......................................................................................................................... ИН................................... ИН по ЗДДС...................................... МОЛ: .......................................................

Притежавам паспорт № ......................                 валиден до.........................

Заявявам участие в пътуването, като приемам обявените условия и внасям..........лв. такса, и лв. за единична стая

 

Дата:..............                                                                     Заявител/ подпис/

ПРОГРАМА на ПЪТУВАНЕТО до Москва и Санкт Петербург 2018г.

Информация и цени

7 нощувки, 7 закуски и 7 вечери

Турист в стая с две легла

турист в единична стая

турист на допълнително легло

Дете до 12 год

З вечери в Москва и 4 в Петербург

2 458 лв

2 808 лв

2398 лв

2 208 лв

         Дати на пътуване: 25 септември – 02 октомври 2018 г.; 8 дни (7 нощувки със закуски и 7 вечери )

      1 ден: 25 септември / вторник /   София – Москва

Среща на Аерогара София, терминал 2 в10.30 ч Излитане от Аерогара София с полет на Аерофлот до Москва в 12.30ч.Кацане на летище Шерметиево в 15.35ч. Посрещане и трансфер до хотел 3* в Москва. Свободно време. Нощувка.

       2 ден: 26 септември / сряда /Москва

Закуска.Екскурзоводска програма на български език в руската столица -уникална смесица от архитектурни шедьоври от миналото и модерни сгради. Москва е мястото, където можете да се запознаете най-добре с руските традиции. Обиколката включва разглеждане на основните забележителности в Москва - Червения площад, който заедно с Кремъл е включен в Списъка за световното културно наследство на ЮНЕСКО, катедралата Василий Блажени (с кръглите си брилянтно оцветени куполи църквата прилича на замък от приказките, построена е по времето на Иван Грозни през 1550 г., след победа над татарите, днес тя е едно от архитектурните чудеса на света), мавзолея на Ленин, храма на ХристосСпасителя (построен в знак на благодарност към Бог за помощта и застъпничеството в трудните времена за Русия и преди всичко войната срещу Наполеон през 1812 г.), Новодевичи манастир (вероятно най-добре познатият манастир в Москва, построен през 1524 г. от принц Василий III в чест на победата при Смоленск, останал непокътнат от XVII век досега), Большой театър (най-влиятелната културна институция на Русия, процъфтяваща както при управлението на царете, така и на съветските държавни ръководители, чийто репертоар все още се състои предимно от руска класика) и други. Връщане в хотела. Нощувка.

3 ден 27 септември / четвъртък / Кремъл

Закуска.Посещение на Кремъл и Кремълските катедрали. Кремъл представлява един от най-добрите примери за съчетание между типични руски храмове и средновековна архитектура. Построен е по заповед на княз Юри Дългоруки през 1156 г. като дървена крепост. Оттогава е дострояван многократно. Сегашния си вид получава през XV век под ръководството на италиански архитекти, след като седалището на Православната църква е преместено в Москва. Посещение на Катедралния площад, ограден от катедралата „Успенски събор”, камбанарията „Иван Велики“, катедралата „Благовещенски събор”, катедралата „Архангел Михаил” и катедралата „Дванадесетте апостоли”. Известни са също така и най-голямото оръдие „Цар топ“ и най-голямата камбана „Цар камбана“, направени за удоволствие на руските царе. Свободно време за обяд.

След обяд посещение на Третяковската галерия – една от най-богатите художествени галерии в Русия, където могат да се видят картини на известни руски художници. Със своите около 100 000 картини тази галерия притежава най-голямата и най-значима колекция на руско изкуство от XIX и XX век в света. Връщане в хотела. Нощувка.

4 ден: 28 септември / петък /Санкт Петербург

Закуска. Отпътуване за Санкт Петербург с високоскоростния влак „Сапсан”. Пътуването продължава около 4 часа. Пристигане вСанкт Петербург. Обзорна обиколка на величественият Санкт Петербург „Хроники от три века“. Обиколкота започва от Невски проспект една от най-старите улици в града. Дължинта и е 5 км и се простира между две извивки на река Нева. В Историческия център ще видим Медния конник, Адмиралтейството, Сенатския площад, Дворцовия мост, Казански събор – един от най-големите православни храмове в града. Тук се пази светиня на руското православие - иконата на Казанската Богородица. Посещение на Петропавловската крепост, построена от Петър І. Тук се намира и известната катедрала „Св.Св. Петър и Павел“, където са погребани всички руски царе от Петър Първи до Александър Трети. Тук почиват и тленните останки на император Николай Втори, неговото семейство и лична свита, в параклиса „Света Екатерина“. Настаняване в хотел. Нощувка.

5 ден: 29 септември / събота /   Санкт Петербург

Закуска. Посещение на Исаакиевския събор – катедралата, проектирана през 1818 г. от френския архитект Огюст Монферанд и официално завършена през 1858г. Планът е Исакиевската катедрала да се превърне в една от най-впечатляващите забележителности на тогавашната руска столица Санкт Петербург. Днес огромният позлатен купол на Исакиевската катедрала може да бъде видян от всички краища на бившата руска столица и се превръща в нейн символ. Посетителите на храма също имат възможност да изкачат многото стъпала (300 на брой) до основата на купола, откъдето има специално място за наблюдение, предлагащо поглед към Санкт Петербург. След създаването си Исакиевската катедрала е била най-големият храм на града и Русия. Ще видим също Стрелката на Василевския остров, Троицкия мост, парка Марсово поле, Михайловския (Инженерния) дворец. Свободно време за обяд. Следобяд екскурзия до Ермитажа - най-величествения музей в света - грандиозен дворцов ансамбъл, официална резиденция и съкровищница на Великата императрица Екатерина на брега на р. Нева. В Ермитажа се съхраняват около 3 милиона художествени паметника на световната култура, датиращи от каменната ера до нашето столетие. Връщане в хотела. Нощувка.

6 ден: 30 септември / неделя /   Санкт Петербург

Закуска. Екскурзия до Петерхоф - лятната резиденция на руските императори, построен с идеята да съперничи по пищност

и красота на двореца във Версай. Ще се разходим в парка, ще видим уникалните фонтани и каскади, ще посетим Големия

Дворец. Свободно време в парка. Възможност за обмяна на опит - посещение на фабрика или производство от ХВП.

Връщане в хотела. Нощувка

7 ден: 1 октомври / понеделник /   Санкт Петербург

Закуска. Екскурзия до град Пушкин. Ще видите дворцовия ансамбъл Царско Село, бивша резиденция на руските императори,блестящ паметник на световната архитектура от 18 и 19 век. Ще посетим Екатерининския дворец с прочутата кехлибарена стая и дворцовия парк, богато украсен с мраморни статуи, павилиони и мостове. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

         8 ден: 2 октомври / вторник/Санкт Петербург – София

Сух пакeт за закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летище Пулково за полет Санкт Петербург – Москва в 05:10ч. ПолетМосква – София в 08.20ч Пристигане в София в 11:30.

Пакетната цена включва:

 • Самолетен билет София – Москва - Санкт Петербург – Москва - София с АК Аерофлот;
 • Летищни такси и чекиран багаж към самолетният билет;
 • 3 нощувки със закуски и вечери в хотел 3* в Москва
 • Пътуване с високоскоростен влак „Сапсан“ от Москва до Санкт Петербург
 • 4 нощувки със закуски и вечери в хотел 3* в Санкт Петербург
 • Трансфери на място с автобус летище - хотел - летище;
 • Туристическа обиколка на Москва с екскурзовод на български език
 • Посещение на Третяковската галерия с екскурзовод на български език
 • Посещение на Кремъл и Кремълските катедрали с екскурзовод на български език
 • Туристическа обиколка на Санкт Петербург с екскурзовод на български език
 • Посещение на Петропавловската крепост с екскурзовод на български език
 • Посещение на Петерхоф с екскурзовод на български език
 • Екскурзия до Царско село с екскурзовод на български език
 • Посещение на Ермитажа с екскурзовод на български език
 • Посещениe на предприятия в сферата на хранително-вкусовата промишленост
 • Екскурзоводско обслужване / водач на български език по време на пътуването/;
 • Входни такси на посещаваните по програмата обекти
 • Медицинска застраховка на стойност 30 000 Еврона ЗД Евроинс АД

Пакетната цена не включва:

 • Всичко неописано в „Цената включва“
 • Виза – 120 лв.
 • Виза съпорт – 40 лв.
 • Разходи от личен характер;
 • Възможно е да се наложи заплащане на градска такса, лично на рецепцията на всеки хотел

Допълнителна информация:

 • Офертата важи при минимум 30 туристи
 • Необходими документи – задграничен паспорт и виза. За деца под 18 г пътуващи без един или двама родители- нотариално заверено пълномощно.
 • Възможно е да се наложи заплащане на градска такса, лично на рецепцията на всеки хотел
 • Необходими документи за руска виза: валиден международен паспорт (минимум 6 месеца от датата на връщане), актуална снимка паспортен формат

Необходими документи и СРОКОВЕ

Заявка-договор, копие от валиден международен паспорт и авансова вноска от 800 лв до 28.06.2018 г.

Внасяне на пълната такса до 25.08.2018 год.

Сумите се превеждат на сметката на туроператора: От фирмата се издава фактура   Не се начислява ДДС

 

Уникредит Булбанк в лева: BG16UNCR76301077626690 BIC: UNCRBGSF Елфи Турс ЕООД

Сумите могат да се внесат и на място в офиса на СХП или чрез ПОЩЕНСКИ ЗАПИС на посочения адрес София, 1000 ул.»Г.С.Раковски» 108 офис 408 Съюз по хранителна промишленост, Соня Митева Бургуджиева в посочените по –горе срокове. Тел: 02/ 987 47 44, 0888/ 72 24 82, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Срокове за анулации и неустойки:

 • от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на тръгване – глоба в размер на 100 лв на турист.
 • от 59 до 30 календарни дни преди датата на тръгване - 100% от внесения депозит.
 • от 29 до 14 календарни дни преди датата на тръгване - 75% от общата цена на организираното пътуване;
 • под 14 календарни дни преди датата на тръгване - 100% от общата цена на организираното пътуване;
 • Туроператорът предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка на сумите по договора за пътуване в случай на смърт, злополука или акутно заболяване на клиента или негов близък роднина.
 • застраховка „ Отказ от пътуване” има 100% оскъпяване за лица над 65г.

Туроператорът си запазва правото да прави промени в офертата, ако важни обстоятелства налагат това, като потребителят ще бъде уведомен за това

Гарант на Елфи турс по смисъла на чл 97 от Закона за туризма е застрахователна компания ЗД „Евроинс” АД, застрахователна полица №03700100001315/24.11.2017г