Изберете език:

Съюз по хранителна промишленост

П О К А Н А

ЗА НАЦИОНАЛЕН ПЕТДНЕВЕН ПЪТУВАЩ СЕМИНАР

 

Луксозен Великден със Съюз по хранителна промишленостна Халкидики, ГЪРЦИЯ

Маршрут :София- Сандански –Агия Триада – София, ол инклузив

30.04 – 04.05. 2021 година

на тема:

ВЪТРЕШНИ ОДИТОРИ НА СИСТЕМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ, БЕЗОПАСНОСТТА НА ХРАНИТЕ – FSSC 22000,НАССР/,БДС-ISO ,22000:2018,CodexAlimentarius,Система НАССР - интензивен курс, Етикетиране. Определяне енергийната стойност на храните.

Целта на курса :Запознаване на участниците с НАССР системата, одитирането й, управлението на документи. Представяне на стандарта   FSSC 22000/ISO 22002 (Food Safety System Certification), който съдържа изисквания на два стандарта: ISO 22000 и ISO 22002-1 иБДС-ISO ,22000:2018. Този нов международен стандарт е създаден, за да отговори на изискванията за право на продажба и доставки в големите търговски вериги.Сертифицирането по този стандарт може напълно да замени сертификатите, които се изискват досега от веригите: IFS Version 6 , BRC Food. Етикетиране на храните – РЕГЛАМЕНТ (ЕС) № 1169/2011 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА за предоставянето на информация за храните на потребителите

- Изисквания към етикетирането на добавките в храни, практически упражнения по желание на участниците

- Нормативни изисквания за определяне енергийната стойност на храните – практически упражнения

Курсът е предназначенза собственици на фирми, управители, мениджъри, производствени и търговски директори на предприятия, координатори и специалисти от производствени отдели, представители на органите за контрол от различните министерства,Българска агенция по безопасност на храните, научни звена, заведения, мениджъри по качеството и други специалисти от предприятия в различните браншове на ХВП и производители на земеделски продукти, както и за опаковки, опаковъчни материали, машини и апарати за ХВП, складове за храни, специалисти от вериги хотели и ресторанти, консултантски фирми и др

       На всеки участник ще бъде издаден СЕРТИФИКАТ за успешно завършен курс за вътрешен одитор на НАССР с-ма и за останалите теми.

         Занятията ще се провеждат в залите на хотела във време, което ще се уточни следнастаняване на групата и определяне дните за туристическите посещения.

       Използвайте този шанс през официалните почивни дни в България и направете за вас и вашите специалисти подарък , като съчетаете чудесната почивка

       на топлия Гръцки бряг и околностите със знанията и опита на експертите!

     В пътуването могат да вземат участие ваши близки, приятели и роднини, тъй като в програмата е отделено достатъчно време за почивка и туристическа програма на изключително атрактивна цена!

ЗАЯВКА- ДОГОВОР

за УЧАСТИЕ в семинар в ГЪРЦИЯ, ВЕЛИКДЕН – 30.04 – 05.05.2021 год.

 

Име , презиме и фамилия ............................................................................EГН……….……………..........…..
Месторабота…………………………….Бранш:….....…............................   Адрес:....................................................................

Тел за контакт.....................................факс..............................................e- mail.....................................

Данни за фактура: Фирма:............................................................................ИН................................... ИН по ЗДДС......................................

МОЛ: .......................................................

Притежавам Лична карта № ..................................................валидна до.........................

Заявявам участие в пътуването, като приемам обявените условия и внасям..........лв. такса, и лв..... за единична стая.

Декларирам, че предоставените от мен данни могат да бъдат използвани за регистрация на участието ми в пътуването.

Дата:..............                                                                                                                                 Заявител/ подпис/

ПРОГРАМА на ПЪТУВАНЕТО до Гърция, Великден

Информация и цени

Цена за един човек в двойна стая – 495 лева в двойна стая

                                            Цена за дете до 7 год. в с двама възрастни: 130лв.

                                             Цена за дете до 12 год. в с двама възрастни: 295лв

                                             Доплащане за самостоятелна стая : 145 лева

Дати на пътуване: 30.04 – 05.05. 2021 г.; 5 дни ( 4 нощувки) ол инклузив

30.04.2021 - / петък / ден първи

Отпътуване от София в 7.00 ч от паркинга на храм «Ал. Невски» по маршрут Кулата- Солун- Агия Триада/ Халкидики/ 330 км. Около обяд пристигане в Солун и по желание – Круиз около залива Торонио. Свободно време за обяд и разходка по Игнатия и Цимиски. Продължаваме към Халкидики и настаняване в хотел SantaWellnesResort 5* в Агия Триада , на брега на морето. Откриване на семинара. Свободно време . Вечеря на блок маса. Нощувка.

01.05.2021 - / събота / ден вториЦелодневна екскурзия – Круиз около Атонските манастири

Закуска на блок маса. Свободно време или По желание отпътуване с автобус за целодневен круиз около Атонските манастири за Ормос Панагиас, малко живописно пристанище, от кьдето ще започне круиза. Света гора е автономна самоуправляваща се монашеска република, сьздадена за вьзхваляването на Бог и сьхранението на правослвната доктрина. За Вас това е уникален шанс да се докоснете до това място. Качване на кораба - круиза започва в 9,30ч. Прекосявайки залива на Света Гора ще пристигнем край югозападния ьгьл на полуострова. След което ще трьгнем на север, покрай западната част на полуострова, за да разгледаме уникалната архитектура на византийските манастири. Пристигане в Уранополис. Свободно време - около два часа почивка за обяд или кафе в някоя от крайбрежните таверни. Качване отново на кораба и отплаване за Ормос Панагиас-персонала на круизерата организира фолклорна програма с музика и танци.Врьщане обратно в хотела. Вечеря в ресторанта на хотела на блок маса . Нощувка.

02.05.2021 - / неделя/ ден трети Екскурзия до полуостров Ситония и Нео Мармарас Закуска.Свободно време или по желание* екскурзия до полуостров Ситония, потънал в зеленина и прекрасна природна красота. Посещение на курортите Сарти и Неос Мармарас с възможност за обяд.

Връщане отново в хотела.Свободно време.Вечеря. Посещение на Великденска литургия в църквата на селището. ПРАЗНИЧНА ВЕЛИКДЕНСКА ВЕЧЕРЯи по гръцки обичай традиционната супа „magiritsa”, великденски яйца и козунаци. Нощувка.

03.05.2021 - / понеделник / ден четвърти   Празнуване на Великден

Закуска от 7.30 ч. – 10.30 ч . В 11.00 ч. до 13.00 ч. около басейна можем да се насладим на традиционни гръцки мезета, узо и винос традиционни фолклорни танци. От 13.00 ч. - Празничен великденски обядс традиционно агнешко месо и великденски ястия. По време на обяда ще има жива музика. Вечеря.Нощувка.

04.05.2021 - / вторник / ден пети Агия Триада – Сандански- София Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за България. Финален шопинг преди границата. Пристигане в София около 17,00 часа.

Цената включва:

  • Транспорт с комфортен автобус.
  • 4 нощувки на база олинклузив / закуски, обяди,вечери и междинни хранения + напитки/ вWellnesSantaResort 5* в Агия Триада   ВИЖ : https://santahotel.gr
  • Празнична вечеря след литургията
  • Празничен Великденски обяд с печено агнешко, напитки и музика
  • Гранични и магистрални такси ;
  • Медицинска застраховка за целия период на стойност 2000 евро;
  • Екскурзоводско обслужване и водач от фирмата

           Пакетната цена не включва:

  • Целодневен круиз около Атонските манастири- 35 евро / транспорт+ билета за кораба/
  • Обиколка на полуостров Ситония и посещение на Нео Мармарас- 20 евро  
  • Такса за участие в семинара, учебни материали и Сертификат - 40 лева

 

Забележка: от 01.01.2018 в Гърция се въвежда „градска такса“ - за 3* хотел тя е 3.00 евро на стая на ден! Таксата се заплаща на рецепцията на хотела, лично от гостите му.

Необходими документи и СРОКОВЕ

   Заявка-договор, ксерокопие от лична карта и плащане на аванс преди пътуването – 50 лева до 12.04.2021 г.

   Окончателно плащане на останалата сума – една седмица преди датата на отпътуването.

   Сумите се внасят до посочените срокове, както следва:

            На сметката на ДжиДжи Холидейз Туроператор: От фирмата се издава фактура Не се начислява ДДС

 

 

 

 

Банкова сметка:                                                                      За контакти:

ДжиДжи Холидейз ЕООД                                                       Съюз по хранителна промишленост
IBAN : BG87UBBS80021029048315                                       инж. Соня Бургуджиева
BIC КОДА НА БАНКАТА Е :UBBS BGSF                        тел. 02 987 47 44, 0888 72 24 82
„ ОББ” АД гр. САНДАНСКИ                                                e mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.