Изберете език:

Съюз по хранителна промишленост

П О К А Н А

ЗА НАЦИОНАЛЕН ПЕТДНЕВЕН ПЪТУВАЩ СЕМИНАР

НА ЗЛАТНИЯ ОСТРОВ КРЪК

ГОРДОСТТА НА АДРИАТИКА

По маршрут: София – ЗАГРЕБ - ОСТРОВ КРЪК - София  

10.10 – 14.10.2018 год.

ВЪТРЕШНИ ОДИТОРИ НА СИСТЕМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ

БЕЗОПАСНОСТТА НА ХРАНИТЕ – FSSC 22000/ISO 22002,CodexAlimentarius,

Eтикетиране, Енергийна стойност

Система НАССР - интензивен курс. Етикетиране, енергийна стойност на храните

- Вътрешен одит на системите за управление на безопасността на храните –по изискванията на FSSC 22000/ISO 22002 (FoodSafetySystemCertification),

- Общи принципи и прилагане на законодателството (R – 178/2002) на ЕС в областта за осигуряване на проследимост на храните

Целта на курса :Запознаване на участниците с НАССР системата, одитирането й, управлението на документи. Представяне на стандарта   FSSC 22000/ISO 22002 (FoodSafetySystemCertification), който съдържа изисквания на два стандарта: ISO 22000 и ISO 22002-1 Сертифицирането по този стандарт може напълно да замени сертификатите, които се изискват досега от веригите: IFSVersion 6 , BRCFood. Основни етапи при осигуряване проследимостта на храните, изискванията за етикетите на всеки продукт.          

Курсът е предназначенза за собственици на фирми, управители, мениджъри, производствени и търговски директори на предприятия, координатори и специалисти от производствени отдели, представители на органите за контрол от различните министерства,Българска агенция по безопасност на храните, научни звена, заведения, мениджъри по качеството и други специалисти от предприятия в различните браншове на ХВП и производители на земеделски продукти, както и за опаковки, опаковъчни материали, машини и апарати за ХВП, складове за храни, специалисти от вериги хотели и ресторанти, консултантски фирми и др

На всеки участник ще бъде издаден СЕРТИФИКАТ за успешно завършен курс за вътрешен одитор на НАССР с-ма.

Занятията ще се провеждат в залите на хотела във време, което ще се уточни следнастаняване на групата и определяне дните за туристическите посещения.

Използвайте този шанс и направете за вас и вашите специалисти подарък , като съчетаете чудесната почивка в топла Гърция и околностите със знанията и опита на експертите!

В пътуването могат да вземат участие ваши близки, приятели и роднини, тъй като в програмата е отделено достатъчно време за почивка и туристическа програма на изключително атрактивна цена!

ЗАЯВКА- ДОГОВОР

за УЧАСТИЕ в семинар на о-в Крък, Хърватия – 10.10 – 14.10.2018 год.

 

Име,презиме и фамилия ............................................................................EГН……….……………..........…..
Месторабота…………………………….Бранш:….....…............................   Адрес:....................................................................

Тел за контакт.................................... e- mail.....................................

Данни за фактура: Фирма:............................................................................ИН................................... ИН по ЗДДС......................................

МОЛ: .......................................................           Адрес регистрация:..............................................................................................................................

Притежавам Лична карта № ..................................................валидна до.........................

Заявявам участие в пътуването, като приемам обявените условия и внасям..........лв. такса, и лв..... за единична стая.

Дата:..............                                                                   Заявител/ подпис/

Съгласен съм предоставените от мен данни да бъдат използвани във връзка с пътуването ми до о-в Крък от 10 – 14.10.2018 год.

                

ПРОГРАМА на ПЪТУВАНЕТО до о-в Крък, Хърватска

Информация и цени

                           Цена за един човек в двойна стая – 435 лева в двойна стая

Цена за дете до 12 год. в стая с двама възрастни : 310 лева

Доплащане за самостоятелна стая : 110 лева

Дати на пътуване: 10.10 – 14.10. 2018 г.; 5 дни (4 нощувки)

10.10.2018 - / сряда / ден първи - София– остров Крък    

Отпътуване в 6 .00 ч . от София по маршрут Загреб – остров Крък . Със своята площ от 406 km², остров Кърк е един от най-големите острови в Адриатическо море. Той е най-северният остров в Средиземно море и е най-близо до европейския континент. Свързан е с континента чрез дългият 1430м. мост Кърка, хармонично вграден в живописния островен пейзаж, което го прави много лесно достъпен и един от най-посещаваните острови по крайбрежието на Хърватия. Още от древни времена островът е наричан Златният остров – остров Ауреа – защото златни на него са природата, залезите, пясъчните плажове, горите, скалите, маслиновото олио, виното и меда. Настаняване в хотел CorinthiaBaškaSunny *** . Вечеря в ресторанта на хотела.Нощувка.

11.10.2018 - / четвъртък / ден втори

Закуска на блок маса. Семинарни занятия. За останалите - свободно време по интереси или за плаж. Възможност за ползване на SPACENTER / фитнес и закрит басейн / на хотела . Вечеря на блок маса. Нощувка.

12.10.2018 - / петък / ден трети Обиколка на остров Крък / включено в цената /

Закуска. Пешеходна разходква в столицата на острова - град Кърк: Главния площад, Катедралата “Маринино възнесение”, Кулата на площад Камплин, крепостните стени, църквата “Св.Квирин” (светеца покровител на града). Продължаваме за Башка: тук се намира един от най-хубавите пясъчни плажове в Хърватия. Разходка по тесните улички на древното селище, свободно време за плаж и обяд. Дегустация на вино във винарна в живописното селце Връбник, където се произвежда известното вино жлахтина. Връщане в хотела.Семинарни занятия. Вечера на блок маса. Нощувка.

13.10.2018 - / събота / ден четвъртиЦелодневна екскурзия до Шибеник и Задар / по желание /                        

Закуска.Свободно време или по желание отпътуване за Шибеник, най-старият хърватски град на Адриатическо море. Разположен е в най-защитеното природно пристанище в центъра на източното крайбрежие на Адриатическо море, в устието на красивата река Крка. Туристическа програма в стара градска част: катедралата Св.Яков (UNESCO), Кметството. Продължаваме за Задар – един от най – укрепените градове на адриатическото крайбрежие в древността , който през вековете винаги е бил център на много събития в културен и истирически план. Туристическа программа на основните забележителностти на града - кръглата църква Св. Донат от 9-ти век, руините на Римския форум от II век пр.Хр., Задарската катедрала, Цитаделата.Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

14.10.2018 - / неделя / ден пети остров Крък - София  

Закуска. Отпътуване за България и пристигане вечерта.

 

Пакетната цена включва:

 • Транспорт с комфортен автобус
 • 4 нощувки със закуски в хотели CorinthiaBaškaSunny ***ВИЖ : https://www.valamar.com/en/hotels-baska/corinthia-baska-hotel
 • 4 вечери на блок маса с включени напитки / вода , безалкохолни напитки , вино и бира /
 • Напитка за добре дошли
 • Ползване на фитнес център и закрит басейн в хотел CorinthiaBaškaSunny ***
 • Туристическа програма в остров Крък
 • Екскурзоводско обслужване и цялата организация по вашето пътуване
 • Медицинска застраховка с «Асистънс»

Пакетната цена не включва:

 • Целодневна екскурзия до Шибеник и Задар – 30 евро ;
 • Градски такси – 10 евро / задължителен / ; Пътни такси – 15 евро / задължителен /  
 • Такса за участие в семинара – 30 лева

Информация за хотела :

Хотел Corinthia Baška *** се намира директно на красивия 1800 метров плаж, на 500 метра от живописния стар град на Баска и пристанището. Единият от ресторантите - Bistro Funtana - е на партера на хотела и разполага с голяма и красива тераса. В него се сервират разнообразни средиземноморски и други деликатеси.Башка е културен център, в който се намира най-старият паметник на хърватската култура, и има дълготрайна туристическа традиция.

Необходими документи и СРОКОВЕ

   Заявка-договор, ксерокопие от лична карта и плащане на авансова сума от 200 лв. до 31.08.2018 г.

Доплащане на пълната такса – 435 лева до 20.09.2018 год.

В случай на отказ от пътуването се удържат следните неустойки:
       1. при пътуване в чужбина:

а) от двадесет до петнадесет дни преди датата на пътуването – 50 % от общата стойност на пътуванeто

а) по-малко от петнадесет дни преди датата на пътуването - 100% от общата стойност на пътуванeто

                   Сумите се внасят до посочените срокове, както следва:

На сметката на ДжиДжи Холидейз Туроператор / Лиценз № 05278 / : От фирмата се издава фактура. Не се начислява ДДС.

Сумите могат да се внесат и в брой в офиса на СХП

Банкова сметка:                                                                       За контакти:

ДжиДжи Холидейз ЕООД                                                       Съюз по хранителна промишленост
IBAN : BG87UBBS80021029048315                                      инж. Соня Бургуджиева
BIC КОДА НА БАНКАТА Е :UBBS BGSF                        тел. 02 987 47 44, 0888 72 24 82
„ ОББ” АД гр. САНДАНСКИ                                                e mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.