Изберете език:

СЪЮЗ ПО ХРАНИТЕЛНА ПРОМИШЛЕНОСТ

Туристическа агенция”ДжиДжи Холидейз”   /Лиценз/ Регистр.№ 05278

 
   

 

ПОКАНА

БАВАРИЯ И АВСТРИЯ

ПРЕДКОЛЕДНА ПРИКАЗКА В ЗАЛЦБУРГ   МЮНХЕН И ВИЕНА

     5 дни/4 нощувки + закуски / 14.12.2018 - 18.12.2018

1-ви ден - петък /14.12.2018/ София – Словения  

Отпътуване от София в 7,30 ч. по маршрут Калотина-Ниш -Белград – Словения. Пристигане в градчето Домзале / Медно и настаняване в хотел. Нощувка.

2-ри ден - събота /15.12.2018/   Словения – Залцбург

Закуска . Отпътуване за Залцбург – градът на музиката и виртуоза Моцарт . Ще имате възможност да се потопите в Коледната атмосфера на този колоритен град .Туристическата програмазапочва от Капител плац – основният площад, около който се намират Катедралата, Резиденцията на архиепископа, крепостта Хоензалцбург - една от най-големите запазени досега в Европа (строителство й започва през 1077 г. и продължава близо 6 века до 1683 г., като многократно е разширявана, достроявана и подновявана); родната къща на Моцарт – намира се на главната търговска улица "Гетрейдегасе" № 9 - тук на 27 януари 1756 г. в семейството на придворния композитор и музикант Леополд Моцарт се ражда един от най-великите композитори - Волфганг Амадеус Моцарт; дворецът "Мирабел" - разположен на десния бряг на р. Залцах, той е построен от архиепископ Волфганг Райтенау за неговата приятелка Соломе Алт, която в разрез с католическите канони, забраняващи на свещениците да създават семейство, му ражда 15 деца. Свободно време из тесните улички , където ще имате възможност да опитате от коледните сладкиши и да се очаровате от коледната атмосфера. Настаняване в хотел в района на Залцбург . Нощувка.

3-ти ден - неделя /16.12.2018/ Залцбург – Мюнхен – Залцбург

Закуска . Отпътуване закрасивият Мюнхен , потънал в Коледни украси . Това е един от най – красивите градове преди коледа . Огреан с невероятно Коледно осветление и красиви коледни базари.Туристическа програма в града: Мариенплац - който от 1158 г. /основаването на града/ е истинското сърце на Мюнхен; Старото и Новото кметство; Фрауенкирхе - един от най-известните символи на Мюнхен и безспорно най-прочутата готическа църква в Германия; Резиденцията на Кайзерите. Свободно време по коледните пазари в града. Връщане в Залцбург. Нощувка.

4-ти ден - понеделник /17.12.2018/ Залцбург- Виена

Закуска.Отпътуване за Виена - Панорамна обиколка на Виена в светлините на града и коледната украса с местен екскурзовод на български език : забележителностите на представителния булевард Рингщрасе ; Дворецът "Белведере" – днес помещаващ Националната Художествена галерия на Австрия /отвън /, Виенската опера– един от най-известните и посещавани оперни театри в света, официалната резиденция на Хабсбургите - Дворецът "Хофбург"; Парламента със статуята на богинята Атина Палада; великолепната сграда на Кметството на Виена; Пратера с Виенското колело; Сградата на ООН / UNOCity/ . Пешеходна обиколка в старата част на Виена с местен екскурзовод на български език : площад “Мария Терезия” с паметника на великата императрица; зимната резиденция на Хабсбургската династия „Хабсбург”; площад “Грабен с колоната на Чумата от 17 в.; катедрала “Свети Стефан” с готическа фасада и бароков интериор и оживената улица “Кернтнерщрасе”. Свободно време из коледните базари . Настаняване в хотел. Нощувка.

5-ти ден - вторник /18.12.2018/ ВиенаСофия  

Закуска . Отпътуване за България и пристигане вечерта .

Цена : 485 лв. на човек

Цената включва:

-         Транспорт с комфортен автобус

-         4 нощувки със закуски

-         Туристическа програма в Залцбург ; Mюнхен иВиена

-         Застраховка ”Медицински разходи и злополука в чужбина”

-         Паркинги и пътни такси

-         Панорамна обиколка с местен екскурзовод на български език във Виена

-         Екскурзоводско обслужване и водач от фирмата

Цената не включва:

-         входните такси за посещаваните обекти / по желание /

-          Градски такси – 10 евро за всички хотели / задължителни /  

Забележка:

Туроператора си запазва правото да променя последователността на посещаваните обекти!

Необходими документи и СРОКОВЕ

Валидна лична карта, ксерокопие от лична карта и внасяне на депозит от 200 лв. до 16.11.2018 и пълната такса – до 01 декември 2018 год.

Банкова сметка за превод :                                                   За информация:

ДжиДжи Холидейз ЕООД                                                       Съюз по хранителна промишленост
IBAN : BG87UBBS80021029048315                                       инж. Соня Бургуджиева
BIC КОДА НА БАНКАТА Е :UBBSBGSF                                   тел. 02 987 47 44, 0888 72 24 82
„ ОББ” АД гр. САНДАНСКИ                                                    
e mail: ufi_sb@abv.bg

Labor
banner2 - месомания
BELLA
TUV