Изберете език:
 
 

Съюз по хранителна промишленост

П О К А Н А

ЗА  ДЕСЕТДНЕВНО  БИЗНЕС-ПЪТУВАНЕ

ЛОС АНДЖЕЛИС - ЛАС ВЕГАС - ЧИКАГО

с ПОСЕЩЕНИЕ  на изложениеза храни в Лос Анджелис

от 08 март 2018 - до 17 март 2018 година

ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

Цел на посещението: Съюзът по хранителна промишленост организира това посещение, за да могат производителите на сладкарски, хлебни изделия, алкохолни и безалкохолни напитки, месни и млечни продукти, сладолед, обекти за хранене, ресторанти ,барове и др. да се запознаят с най-новото, предлагано в световен мащаб в тези браншове от хранителната промишленост.

За изложението - Natural Products Expo West: Интересът към био земеделието непрекъснато расте, тъй като потребителите показват загриженост за произхода на храната си. На това изложение ще бъдат представени  био храни, натурални хранителни продукти и напитки, медицинска и био козметика, хранителни добавки, машини, оборудване и опаковъчни материали,тенденциите за производство на натурални био храни, напитки и хранителни добавки. Участници ще бъдат изложители, специализирани в производството на храни и напитки от цяла Америка и много други страни.За повече информация - на www.expowest.com

Едновременно с това, ще имате възможност да посетите три от най-големите градове на САЩ
 
ЧИКАГО, ЛАС ВЕГАС И ЛОС АНДЖЕЛИС.

Използвайте този шанс и съчетавайки чудесната почивка в неповторимите градове  Чикаго, Лас Вегас и Лос Анджелис, спечелете от знанията и опита на водещи специалисти в бранша!

В пътуването могат да вземат участие ваши близки, приятели и роднини, тъй като в програмата е отделено достатъчно време и за туристическа програма.

ПРОГРАМА  на ПЪТУВАНЕТО до АМЕРИКА

            Лос Анджелис , Лас Вегас и Чикаго

Информация и цени

      Цена за един човек в двойна стая – 4 500 лева

      Доплащане за самостоятелна стая – 960 лева

Намаление за 3-ти възрастен в тройна стая – 280 лева

Намаление за деца до 12 год. в стая с двама възрастни – 400 лева

/пътуване със самолет/

Дати на пътуване: 08. 03 – 17. 03. 2018 г.; 10 дни ( 8 нощувки )

1 ден : 08.03.2018 год /четвъртък /:   Полет София – Франкфурт – Лос Анджелис. Пристигане в Лос Анджелис следобед. Трансфер и настаняване в хотел в центъра на града. Разглеждане на Downtown - центъра с небостъргачите, където ще видим залата на Уолт Дисни, Операта, кметството, централната библиотека, Staples center, залата Nokia,  музеят Грами и др. Възможност за вечеря в панорамен ресторант. Нощувка.

2 ден: 09.03.2018 год. / петък / - Обзорна екскурзия на Лос Анджелис: Обиколката ни ще започне с посещение на прекрасните плажове на Венеция и Санта Моника. Сънсет Булевард ще ни отведе в Холивуд - център на киностудия и кинозвезди, превърнал се в синоним на американското кино и тв индустрия. Ще посетим известната “Алея на славата“, Китайския театър Граумън и театъра Долби, където се връчват наградите на Филмовата Академия “Оскар“. Ще се върнем отново на Сънсет Булевард, ще минем край идиличните улици на Бевърли Хилс осеяни с палми, където се намира и емблематичният розов хотел BeverlyHillsHotel, любим на звездите и бизнесмените. Ще посетим най-скъпата търговска улица в света„Родео Драйв“. Възможност за посещение наHollywoodUniversalStudios, където със специален трамвай и беседа ще се запознаете с правенето на холивудските продукции, специалните ефекти, както и да видите в реални размери героите и декорите от популярни филми. Нощувка.

3 ден: 10.03.2018 год. / събота /  Трансфер до Ориндж Каунти за посещение на изложението „NaturalProductsExpoWestв Анахайм. Възможност за посещение на първия и оригинален Disneyland, намиращ се на метри от изложбения център. Обратен трансфер до хотела в центъра на Лос Анджелис. Нощувка.

4 ден: 11.03.2018 год./ неделя / - Свободно време. Трансфер до летището за полет до Лас Вегас. Пристигане, трансфер и настаняване в хотел в центъра на града. Вечерна разходка,  разглеждане световната столица на развлеченията. За желаещите – посещение на шоу спектакъл или концерт. Нощувка.

5 ден: 12.03.2018 год. / понеделник / -   Обзорна екскурзия в “Града на хазарта” - ще Ви запознаем с всичко, което сте виждали по филмите за американската мафия - хотелите, казината и невероятните светлинни шоута. Разглеждане на най-атрактивните хотели и казина. За желаещите посещение музея на MadameTussauds. Възможност за шоу спектакъл или концерт по избор. Нощувка.

6 ден: 13.03.2018 год. / вторник / - За желаещите - екскурзия до Гранд Каньон с автобус, хеликоптер или малък самолет. Възможност за посещение на шоу спектакъл или концерт. Нощувка.

7 ден: 14.03.2018 год. / сряда / - Трансфер до летището за полет до Чикаго. Пристигане, трансфер и  настаняване в хотел в центъра на града. Нощувка.

8 ден: 15.03.2018 год. / четвъртък / - Обзорна екскурзия на Чикаго: посещение на най - високия небостъргач в САЩWillisTower(бившия Сиърс Тауър), разглеждане на бизнес квартала, Дейли Плаза, река Чикаго, Милениум парк, Магнифисънт майл, Мичиган Авеню, Джон Ханкок Център, института по изкуствата и др. Възможност за туристическа разходка с кораб по река Чикаго и езерото Мичиган (ChicagoArchitectureRiverCruise). За желаещите - вечеря на кораб (ChicagoDinnerCruise). Нощувка.

9 ден: 16.03.2018 год. / петък / Свободно време. За желаещите- посещение на Художествената галерия, Природонаучния музей, Музея на Съвременното изкуство или Музея на Афро- Американската история. Трансфер до летището за полет Чикаго- Франкфурт- София.

10 ден: 17.03.2018 год. / събота / -Пристигане в София.

Пакетната цена включва:

ü  Самолетен билет София- Лос Анджелис- Чикаго- София с включени летищни такси

ü  Самолетен билет Лос Анджелис- Лас Вегас с включени летищни такси

ü  Самолетен билет Лас Вегас- Чикаго с включени летищни такси

ü  Всички трансфери летище – хотел – летище

ü  Трансфери до изложението в Анахайм

ü  3 нощувки в 4* хотел в центъра на Лос Анджелис

ü  3 нощувки в 4* хотел в центъра на Лас Вегас

ü  2 нощувки в 4* хотел в центъра на Чикаго

ü  Обзорна екскурзия наЛос Анджелис

ü  Обзорна екскурзия на Лас Вегас

ü  Обзорна екскурзия на Чикаго

ü  Екскурзоводско обслужване и придружител на български език по време на пътуванията и целият ви престой в САЩ

ü  Регистрация за NaturalProductsExpoWestи съдействие при установяването на бизнес контакти по време на изложението

ü  Подготовка на документите и насрочване на интервю за виза

ü  Медицинска застраховка към ЗД Евроинс АД с покритие 10000 евро.

 

Пакетната цена не включва:

  • Такса - виза за САЩ - 160 $
  • Курортна такса за хотела в Лас Вегас
  • Допълнителни екскурзии, входни такси и разходи от личен характер:

-       Входна такса за Холивуд Юнивърсал студио – 120 $ (без трансфери)

-       Целодневна екскурзия до Гранд Каньон с автобус – 165 $ ( включва автобусен

транспорт, екскурзовод, спиране на язовирната стена „Хувър Дам“, входната такса, обяд и билет за стъклената подкова „Скайуолк“)

-       Гранд Каньон с малък самолет без слизане – 220 $

-       Гранд Каньон с малък самолет със слизане – 350 $

-       Гранд Каньон с хеликоптер без слизане – 380 $

-       Гранд Каньон с хеликоптер със слизане – 430 $

-       Туристическа обиколка с кораб Chicago Architecture River Cruise – 60 $

-       Туристическа обиколка и вечеря на кораб Chicago DinnerCruise – 150 $

-       Такса за багаж за вътрешните полети, ако има такава (Повечето авиокомпании в САЩ имат такса за чекиран багаж, която варира от 25 $ до 35 $, в зависимост от компанията)

-       Застраховка "Отмяна на пътуване" към ЗД Евроинс АД - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователната компания.

Забележки:

- Предвидените полети и хотели подлежат на потвърждение до момента на окончателното оформяне на групата. В случай, че не бъдат потвърдени, ще бъдат предложени сходни полети и подобни хотели.

-   Пакетната цена е валидна за група от минимум 15 човека!  При по-малък брой Туроператорът си запазва правото да променя пакетната цена в зависимост от броя на участниците. 

Информация за предвидените полети:

Lufthansa 08.03.2018:

Sofia 06:30 - Frankfurt 08:05  Frankfurt 10:05 – Los Angeles 13:00

Lufthansa 16.03 / 17.03.2018:

Chicago 17:20 – Frankfurt 07:40 (+1 ) Frankfurt 10:10 – Sofia 13:25

Информация за предвидените хотели за настаняване

Лос Анджелис: Millennium Baltimore hotel -  www.millenniumhotels.com

Лас Вегас: MGM Grand hotel & casino - www.mgmgrand.com

Чикаго: The Westin Michigan Avenue Chicago - www.thewestinmichiganavenue

 

Условия и срокове за записване:

-       Заявка-договор, ксерокопие от задграничен паспорт и внесен депозит от  2 200  лева до 12.01.2018 год на сметката на туроператора.

-       При отказ на виза се връща пълния размер на депозита

-       Посолството на САЩ не възстановява  внесената такса за виза

-       Краен срок за записване с депозит  – 12.01.2018 г.

-       Останалата сума се внася най-късно до 30.01.2018 год. както следва:

- на сметката на  фирма  ЕТ»Видео Корект – Огнян Хандев»:  - 2 300 лева

От фирмата се издава фактура за транспортни разходи, хотел,храна, посещения. Не се начислява ДДС.

Сумите за депозита могат да се внесат и  на място в офиса на СХП или чрез ПОЩЕНСКИ ЗАПИС на посочения адрес  София, 1000 ул.»Г.С.Раковски» 108 офис 408 Съюз по хранителна промишленост, Соня Митева Бургуджиева в срок до 12.01.2018 год. Тел: 02/ 987 47 44, 0888/ 72 24 82, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Таксата за пътуване трябва да се внесе в долари или в лева по курс продава на деня долар / лев на Уни Кредит Булбанк

Допълнително на записалите се ще бъде дадена информация за условията за издаване на виза и цената на допълнителните екскурзии.

В случай на отказ от пътуването се удържат следните неустойки:
до 90 календарни дни преди датата на пътуването - без неустойки;
от
90 до 45 календарни дни преди датата на пътуването -50% от общата сума;
от 45 до 20 календарни дни преди датата на пътуването - 70% от
общата сума;
от 20 до 10 календарни дни преди датата на пътуването - 80% от общата сума;
под 10 календарни дни преди датат на пътуването - 100% от общата сума

БАНКОВА СМЕТКА в лева :                                                              Адрес за контакти:

Уни Кредит Булбанк София,BIC: UNCRBGSF,                  Съюз по хранителна промишленост

 IBAN: BG73 UNCR 96601025840617                              София 1000,  ул. Раковски 108, офис 408  

ЕТ “Видео Корект - Огнян Хандев”                                    Тел/факс: (02) 987-47-44 ; GSM 0888 72 24 82

                                                                                               e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ЗАЯВКА – ДОГОВОР

 

за УЧАСТИЕ в пътуване до АМЕРИКА – 8.03 – 17.03.2018  год.

Име,презимер,фамилия..................................................................................................EГН……….……
Месторабота…………………………….............................Бранш:…...........Адрес:..........................................................

Тел.за контакт...............................Моб.тел........................................email...............................................

Данни за фактура: Фирма:......................................................................................................................... ИН................................... ИН по ЗДДС...................................... МОЛ: .......................................................

Притежавам паспорт с  № ............................................................валиден до.....................................

Заявявам участие в пътуването, като приемам обявените условия и внасям..........лв. такса, и  лв..... за единична стая.

Дата:.......................                                                                      Заявител/ подпис/......................................

 

Необходими документи за издаване на виза:

qПаспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване

q2 бр. актуални снимки с размери 50 на 50 мм.; 1 бр. в цифров вид (на диск, по e-mail) и 1 бр. на хартия

qБанкова сметка 

qСлужебна бележка от месторабота

qАко сте собственик или съдружник на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата

qДокументи за недвижима собственост 

qБрачно свидетелство 

qУдостоверения за раждане на кандидата и на всички негови деца

qПрограма, резервации и ваучери, които ще получите от Туроператора

Условия за записване: Подписан договор с Туроператора и депозит 50% от цената

-При отказ на виза се връща пълния размер на депозита

-Посолството на САЩ не възстановява внесената такса за виза

-Краен срок за записване – мин. 60 дни преди датата на пътуване

Допълнителни указания:

qПри записването кандидатите за виза трябва да представят необходимата ни информация за попълването на формулярите! 

qКандидатите трябва да се явят на предварително насрочената от нас дата за интервю, носейки обработените от нас документи и програма, както и бележката за платена такса! 

qНе е необходимо горепосочените документи да са нотариално заверени или преведени на Английски език! 

Лицата, които имат валидна американска виза, представят паспорт и копие от визата при записване, без останалите документи.

    Чикаго е третият по големина град в САЩ след Ню Йорк и Лос Анджелис. Градът се нарежда сред огромните метрополиси в света. Чикаго е оживен, международен център с музеи от световна класа, чудесна кухня и нощен живот. Многобройните паркове са чудесна атракция за всички посетители, а шикозните магазини и ресторанти привличат изисканите гости на града. Чикаго също е и родното място на модерния джаз и блуса. Тук можете да се насладите на множество театри, музеи от световна класа, огромни паркове, километри от красиви плажове, стилни ресторанти и вероятно най-красивата колекция от модерна архитектура в света, украсена с живописни гледки.

    Лос Анджелис е космополитен град, в който възможностите за отдих, развлечения и културни мероприятия са безкрайни. Тук се намира известният Hollywood с Алеята на славата, студията Warner Bros, CBS, NBS , развлекателните паркове Universal Studios Hollywood; Universal City walk, Disneyland; много музеи и мн.др. Градът има много паркове, Ботаническа градина, прекрасни плажове, известни магазини и още много други забележителности.

    За Лас Вегас казват, че няма друг такъв град на земята. Тук се намират 18-те от 20-те най-големи хотела в САЩ. Това е най-осветеният град в света. Известен е със своята главна улица, Las Vegas Strip, където туристите могат да видят древен Египет, Рим , Венеция, Ню Йорк, Париж, Монте Карло, пиратски битки, изригващ вулкан, изключително светлинно водно шоу, тропически рай и какво ли още не. Освен че може да опитате късмета си в казината, тук може да се потопите в огромните магазини с разнообразни стоки.